-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

3D шпалери в зал

27.05.2021

За допомогою тривимірного дизайну шпалер можна легко візуально трансформувати простір, зробивши його більш комфортним і стильним. Вибравши 3D шпалери в зал від провідних світових виробників, ви перетворите інтер'єр, додасте йому ексклюзивність і шик. Не бійтеся експериментів, вибираючи модні шпалери, оскільки ці перетворення безперечно змінять ваше життя на краще. Адже дизайн таких шпалер розробляли кращі в світі фахівці.

Тривимірний оптичний ефект на шпалерах досягається за рахунок вмілого поєднання малюнка і фактури. Такі дизайни дозволяють домогтися відчуття більшого простору в приміщеннях невеликого метражу або, навпаки, дають можливість зробити кімнату більш раціонально спланованою і комфортною. Ви можете вибрати шпалери нейтральної кольорової гами або віддати перевагу яскравим або контрастним кольорам. Все залежить від обраної концепції дизайну і ваших естетичних уподобань.

В каталозі сайту oboi.ua представлений широкий модельний ряд шпалер, і ви обов'язково виберете тут щось гарне для ремонту вашого залу. Купити шпалери онлайн в Україні легко з інтернет-магазином настінних покриттів oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини