-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Поєднання цегляної стіни і шпалер

28.05.2021

Поєднання цегляної стіни і шпалер - сміливе, красиве і дуже трендове рішення, рекомендоване провідними світовими дизайнерами інтер'єрів. А втілити його в життя легко з шпалерами з колекції Factory IV від німецької торгової марки Rasch, які ви можете купити в нашому інтернет-магазині oboi.ua. Комбінуючи шпалери під цеглу з відповідними за стилем, кольором і фактурою компаньйонами, ви отримаєте приголомшливий результат.

Шпалери з цегляним принтом можна використовувати для акцентної стіни, зонування і декоративного оформлення інтер'єру приміщення. Варіантів мегабагато, і все залежить тільки від вашого бажання та смаку. У своїй творчості ви можете виходити з власних уявлень про прекрасне, а можете довіритися професійному підходу, орієнтуючись на фото готових ремонтів або запропонувавши розглянути такий варіант оформлення інтер'єру вашому дизайнеру.

І пам'ятайте. що шпалери від Rasch - це не тільки стиль і бездоганний зовнішній вигляд, це висока якість німецького бренду, якому цілком довіряють у всьому світі. Тому, які б шпалери Rasch ви не вибрали, ваш ремонт буде легким, економічним і довговічним.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини