-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Ніжно зелені шпалери в інтер'єрі

04.06.2021

Краса як стиль життя. Натуральна свіжість літньої зелені створить неповторну атмосферность в вашому домі. Знаменита компанія AS Creation пропонує чудову колекцію шпалер, яка отримала назву Greenery, тим самим втілюючи чудову красу природних відтінків зеленого кольору.

Ця прекрасна колекція шпалер виведе вас на більш високий рівень стабільного комфорту. Зелений колір заспокоює і активізує приховані резерви організму, створює сприятливі умови для життя, розумової діяльності і відпочинку.

Вінілові шпалери на флизелиновій основі з модної колекції Greenery від німецького бренду AS Creation стануть універсальним рішенням для оформлення інтер'єру спальні, кабінету, кухні, вітальні, їдальні, передпокою, коридору та інших приміщень вашого будинку.

Гарний зовнішній вигляд шпалер поєднується з високою якістю. Ці довговічні і практичні шпалери додадуть акуратний вигляд стін, їм не страшні ні сонячне, ні штучне світло. Клеїти такі шпалери не складно і при необхідності та бажанні це цілком можна зробити самостійно.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини