-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Світло сірі шпалери в трендових колекціях

06.06.2021

Оригінальні шпалери в привабливих сірих відтінках з нових колекцій голландського виробника, компанії BN, додадуть приміщенню гарний сучасний вигляд.

Якщо ви віддаєте перевагу геометричні дизайни, зверніть увагу на шпалери з колекції Finesse. Сучасний стиль цих шпалер стане виразом вашого смаку і прогресивного світовідчуття. Будьте в тренді з шпалерами від кращих світових виробників.

Мода на натуральність стала довгостроковою тенденцією. Шпалери з колекції Linen Stories схожі на фактурні лляні тканини. Це просто ідеальне рішення для інтер'єрів в скандинавському або рустикальном стилі. Нейтральний і приємний дизайн представлених шпалер дозволяє використовувати їх для обклеювання стін будь-якого приміщення вашого будинку, в тому числі вітальні, спальні, кухні, дитячої кімнати.

Трояндові відтінки сірого кольору виглядають дуже привабливо. Вони не відволікають увагу і створюють комфортну обстановку в життєвому просторі. Купити шпалери від провідних фабрик настінних покриттів ви можете в нашому інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини