-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Чорні шпалери для стін

08.06.2021

Уособлення стилю і розкішної вишуканості. Чорні шпалери виглядають дуже гарно. Трендові дизайни в поєднанні з глибоким темним кольором перевтілять будь-яке приміщення, зроблять його більш красивим і затишним.

Використовувати чорні шпалери для оформлення інтер'єру - дуже сучасне рішення. І якщо вам здається, що для цього потрібна певна частка сміливості, запевняємо, чорні шпалери з колекцій провідних брендів впишуться в інтер'єр дуже органічно.

Подивіться, наскільки чорні шпалери можуть бути красиві і незвичайні. Серед настінних покриттів, представлених в каталозі інтернет-магазину oboi.ua привертають увагу шпалери з великими тропічними листям. Дуже цікаво виглядають темні шпалери з геометричними візерунками. Ви також можете вибрати шпалери чорного кольору в класичному стилі. І однотонні шпалери виглядають приголомшливо за рахунок фактурної поверхні.

Вибирайте шпалери і робіть покупки онлайн на сайті oboi.ua, а про якість подбали виробники цих настінних покриттів - провідні компанії світового рівня.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини