-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Сучасні однотонні шпалери

15.06.2021

Які ж красиві шпалери є у нас! Ми просто в захваті від цих неймовірних кольорів і фактур. І хочемо розділити це захоплення з вами. Адже ця краса може прикрасити ваш будинок, і це так захоплююче і прекрасно!

Пропонуємо вашій увазі французькі однотонні шпалери з серії Couleurs від знаменитого бренду Ugepa. Їх колористика - це справжня магія кольору і стилю. Модні відтінки перетворять інтер'єр вашого будинку, наповнять його свіжістю і гармонією. Couleurs від Ugepa - ідеальні шпалери для вітальні, спальні, кабінету, їдальні, кухні, коридору.

У будь-якому приміщенні такі шпалери будуть виглядати чудово. І головне, з часом вони не втратять соковитості кольору, тому що вони дуже якісні, довговічні і світлостійкі. Компанія Ugepa знає толк в настінних покриттях і пропонує вам тільки найкраще. Над колекціями шпалер цього виробника чаклують кращі дизайнери, для їх виготовлення використовуються кращі матеріали, обладнання та технології. Вибирайте шпалери на сайті oboi.ua. Відмінний асортимент, вигідні ціни.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини