-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери спальня 2021

21.06.2021

Мільйон варіантів оформлення інтер'єру спальні на будь-який смак. Шпалери з колекцій кращих європейських виробників пропонують різноманітні рішення для ремонту вашого будинку. І один з приголомшливих прикладів - колекція шпалер Metropole від італійського виробника настінних покриттів Limonta.

У цій колекції вінілових шпалер на флізеліновій основі, представленій в нашому каталозі oboi.ua, ви знайдете різнопланові дизайни, об'єднані загальною концепцією сучасного стилю. Тут є шпалери, немов з потертою поверхнею і шпалери з абстрактними геометричними візерунками в красивих кольорах, наприклад, таких як теракотовий і сірий.

Шпалери Metropole від Limonta надають стінам приємні тактильні властивості і візуальну привабливість. А крім того, ці настінні покриття відрізняються високою якістю, яку забезпечує технологічні потужності компанії-виробника. Шпалери відповідають європейським стандартам екологічної безпеки. У них гарна світлостійкість і зносостійкість. Безумовно, такі практичні і модні шпалери стануть прекрасним варіантом для вашої спальні.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини