-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери для передпокою які розширюють простір

22.06.2021

Вибираючи шпалери для передпокою, зверніть увагу на модне пропозицію від італійської компанії, Limonta, яка виробляє настінні покриття. Це колекція шпалер, яка називається Metropole. Представлені в інтернет-магазині oboi.ua, ці вінілові шпалери на флізеліновій основі звертають на сеье увагу своєю візуальною привабливістю і приємною фактурою .

Дизайн шпалер з колекції Metropole від Limonta досить універсальний. Це оптимальний варіант для оформлення передпокою завдяки трендовим малюнкам з геометричними або абстрактними мотивами, реалізованих в нейтральній кольоровій гамі.

Естетичний зовнішній вигляд поєднується в цих шпалерах з практичністю і вигідною ціною. Шпалери не вигорають під тривалим впливом штучного освітлення і відрізняються зносостійкістю, що дуже важливо для такого приміщення як передпокій. Ввибрати і купити шпалери онлайн в передпокій європейського виробництва вас запрошує інтернет-магазин oboi.ua. Надаємо інформаційну підтримку, відповімо на всі ваші запитання щодо вибору та придбання шпалер.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини