-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Купити фотошпалери 3д які розширюють простір

24.06.2021

Коли ви подивитеся на фотографії інтер'єрів з шпалерами з колекції Onyx виробництва компанії Ugepa, якы представлені в каталозі нашого сайту oboi.ua, ви в повній мірі оціните їх досконалу естетику і стиль. Дивовижний тривимірний дизайн цих шпалер створює ілюзію паралельного всесвіту, настільки вражаюче він виглядає .

Сяючі переходи світла і тіні, об'ємні структуровані деталі, неймовірна фактурність шпалер Onyx від Ugepa стануть кращою прикрасою стін вітальні, кабінету. передпокою, їдальні. І в спальні такі шпалери також будуть виглядати досить гармонійно. Шпалери з 3D дизайном можна використовувати як акцент в інтер'єрі, а доповнити їх можна відповідними за кольором однотонними шпалерами-компаньйонами.

У колекції шпалер Onyx від Ugepa представлені різні варіанти колірних рішень в сірих і бежевих тонах, що дозволяє ідеально підібрати шпалери в відповідності зі своїми смаковими уподобаннями і баченням концепції дизайну інтер'єру. Купити ці чудові модні і практичні шпалери можете прямо зараз на сайті oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини