-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Модні шпалери для спальні

26.06.2021

Новий погляд на ідеальній дизайн шпалер для спальні. Витончений геометричний орнамент у поєднанні з нейтральними світлими відтінками виглядає свіжо і гармонійно. Такі шпалери стали справжнім хітом. І саме такі шпалери пропонує англійська компанія Galerie в своїй колекції Metallic FX.

Колекція шпалер Metallic FX від англійського бренду Galerie дає можливість вибрати красиві шпалери для спальні в сучасній стилістиці і оформити приміщення з бездоганним смаком. Естетичний зовнішній вигляд цих шпалер поєднується з високою якістю і чудовими експлуатаційними характеристиками.

Шпалери з колекції Metallic FX від Galerie - флізелінові. Ці настінні покриття нададуть стінам акуратного вигляду і навіть допоможуть згладити невеликі нерівності поверхні. Шпалери Metallic FX від Galerie відносяться до преміум класу, їх якість і зовнішній вигляд будуть тішити вас довгий час. А в нашому інтернет-магазині oboi.ua ціна на шпалери найвигідніша. Запрошуємо вибрати шпалери в нашому каталозі і зробити покупку онлайн.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини