-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

3D шпалери в зал

28.06.2021

Тривимірні шпалери зараз користуються особливою популярністю і затребуваністю. І це не дивно. 3D шпалери здатні прикрасити простір, наповнити його динамікою та енергією. Крім приголомшливої ​​декоративності, такі настінні покриття мають ще одну чудову властивістю: за допомогою шпалер з об'ємним дизайном можна легко і ефективно візуально скорегувати розміри приміщення.

І якщо ви шукаєте нові шпалери в зал, 3D шпалери стануть відмінним варіантом трендового оформлення інтер'єру. Зверніть увагу на ексклюзивні тривимірні шпалери з привабливим модним дизайном від французького виробника компанії Ugepa. Ви можете вибрати світлі або темні шпалери, і в кожному випадку це буде дуже красиво.

Вінілові шпалери на флизелиновій основі мають масу переваг, до числа яких належить висока якість, бездоганний дизайн, приємна текстура і безпека матеріалів. Такі шпалери збережуть свій зовнішній вигляд протягом тривалого часу. Купити французькі шпалери в зал з тривимірним принтом пропонує український інтернет-магазин oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини