-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Бежеві шпалери з малюнком

02.07.2021

Якщо ви хочете купити красиві й універсальні настінні покриття, шпалери бежевого кольору - саме те, що вам потрібно. Елегантний, трендовий, спокійний і, в той же час, розкішний беж прикрасить стіни будь-якого приміщення вашого будинку. Бежеві шпалери актуальні завжди. І сьогоднішній хочемо вас познайомити з новинками, представленими в модних колекціях європейських виробників шпалер.

Вашій увазі пропонуються гарні рослинні орнаменти на бежевому тлі, цікаві текстурні дизайни з ефектом потертості, а також орнаменти в класичному стилі. Над створенням цих візерунків працювали кращі дизайнери. Такі шпалери зроблять ваш будинок зразком високого художнього смаку та комфорту.

У рекомендованих шпалерах естетичність поєднується з високою якістю. Шпалери виготовлені з технологічного і безпечного матеріалу. Вони дуже практичні, довговічні, не вигорають ні на сонці, ні під світлом ламп.

Купуйте шпалери вигідно в інтернет-магазині oboi.ua. Тут ви знайдете величезний асортимент шпалер від провідних світових виробників.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини