-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Купити шпалери в Києві

04.07.2021

Магазин настінних покриттів oboi.ua пропонує купити шпалери в Києві. Замовити шпалери онлайн ви можете на нашому сайті, не виходячи з дому, офісу або салону краси, навіть, якщо ви перебуваєте в іншому місті. Наш каталог містить величезну кількість шпалер виробництва провідних світових компаній.

Якісні фото дають можливість розглянути найменші деталі дизайну і дають повне уявлення про фактурі поверхні. А фотознімки дизайнерських інтер'єрів показують, як виглядають шпалери на стінах приміщень, і можуть служити референсами для оформлення ваших кімнат.

Детальні описи товарів з точними характеристиками дозволяють вибрати шпалери, які повністю відповідають вашим вимогам і смаку. І найприємніше - це, звичайно ж, вигідні ціни. Роблячи покупку в нашому інтернет-магазині, ви заощаджуєте кошти, зусилля, час і нерви, які неминуче витратили б, бігаючи по магазинах і ринках у пошуках відповідних шпалер.

Ми гарантуємо відмінний сервіс та професійну інформаційну підтримку наших клієнтів при виборі шпалер. Ласкаво просимо за шпалерами в інтернет-магазин oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини