-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Сучасні шпалери в спальню купити

05.07.2021

Де купити красиві шпалери в спальню? Ви звернулися за адресою. В інтернет-магазині oboi.ua на вас чекає відмінний вибір імпортних шпалер за найвигіднішими цінами. У нашому каталозі ви знайдете кращі колекції шпалер з унікальними трендовими дизайнами. Естетичний зовнішній вигляд і якісні матеріали роблять ці шпалери відмінним рішенням для спальні.

Ви можете зупинити свій вибір на нейтральних кольорах і візерунках, які забезпечать гармонію інтер'єру і створять комфортну обстановку в приміщенні. Світлі шпалери надають кімнаті доглянутого і стильного вигляду. Відтінки бежевого, сірого, перлового кольору актуальні у всі часи. Завдяки своїй зносостійкість, довговічності і светоустойчивость такі шпалери стануть ідеальним настінними покриттями в спальню.

Не поспішайте, в нашому онлайн магазині ви маєте можливість купити шпалери в спокійній обстановці. Якщо у вас виникнуть питання, що стосуються вибору і придбання шпалер, ми з радістю відповімо на них і надамо всю цікаву для вас інформацію. Бажаємо вам вдалої покупки!




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини