-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери для залу каталог

06.07.2021

Сьогодні ми хочемо звернути вашу увагу на трендові шпалери для залу, представлені в нашому каталозі. Модною тенденцією в цьому сезоні є візерунок з великого листя в м'якій, але виразній колірній гамі, що складається з красивих відтінків зеленого та сірого.

Такі шпалери можна знайти в колекції Ogoni бельгійського виробника Decoprint. За текстурою такі вінілові шпалери на флізеліновій основі нагадують декоративну тканину. Їх поверхня відрізняється виразною фактурою, а дизайн гармонійно поєднує трендовість і універсальність.

Шпалери з візерунком можна використовувати для зонування приміщення і розстановки візуальних акцентів в інтер'єрі залу. Доповнити такі шпалери можна відповідними за стилем і кольором компаньйонами, однотонними або з гармонійними принтами.

Легко вибрати і купити шпалери для залу ви можете в каталозі українського інтернет-магазину oboi.ua. Ми пропонуємо настінні покриття високої якості за дуже хорошими цінами. Ласкаво просимо в наш магазин за приємними і вигідними покупками.

"




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини