-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери в кабінет

09.07.2021

Респектабельність і стиль. Прекрасні фактурні шпалери з колекції Italian Chic від провідного італійського бренду Sirpi стануть відмінним рішенням для оформлення стін кабінету. Вони виглядають неймовірно розкішно і , разом з тим, стримано. Їх зовнішній вигляд продуманий до деталей.

Сучасні технології дозволили реалізувати класичну концепцію дизайну в вінілових шпалерах з дивовижно красивою поверхнею. Текстура і колірне рішення шпалер Sirpi Italian Chic поза конкуренцією. Зовнішній вигляд цих шпалер забезпечить комфортну робочу і творчу атмосферу в кабінеті. Це шпалери преміального рівня.

Шпалери для кабінету Sirpi Italian Chic виготовлені на паперовій основі, в їх виробництві використовувалися сертифіковані матеріали і фарби.

Шпалери зносостійкі, міцні, довговічні, світлостійкі. Таке прекрасне поєднання естетичності, практичності й якості робить шпалери Sirpi Italian Chic чудовим рішенням для оформлення стін. Купуйте шпалери онлайн на сайті oboi.ua. Велика пропозиція колекцій за кращою вартістю.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини