-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Сучасні шпалери купити

11.07.2021

Якщо ви хочете модний інтер'єр, вибирайте трендові сучасний шпалери. Сьогодні ми дамо кілька рекомендацій, як вибрати і купити сучасні шпалери і не помилитися.

По-перше, дизайн шпалер для стін повинен вам подобається і відповідати обраному стилю оформлення приміщення. Якщо ви віддаєте перевагу сучасному стилю, зверніть увагу на новинки від провідних виробників настінних покриттів. Саме вони задають тренди, пропонуючи нові дизайни і впроваджуючи інноваційні розробки на своїх шпалерних фабриках.

По-друге, сучасні шпалери не тільки виглядають свіжо і оригінально, але і відрізняються якісними характеристиками завдяки новим технологіям виробництва. Ми стежимо за модними тенденціями в світі шпалер і готові зорієнтувати вас у виборі настінний покриттів, поділитися інформацією і запропонувати вам відповідні покриття для стін.

Вам для цього необов'язково приїжджати в магазини в таких містах, як Київ та Ірпінь. Вибрати і купити шпалери легко онлайн на українському сайті oboi.ua. Робіть ремонт з задоволенням!




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини