-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери метрові купити

14.07.2021

Шпалери метрової ширини - ідеальне рішення для оформлення стін, яке забезпечить рівномірний акуратне покриття на великих поверхнях з мінімальною кількістю швів і стиків.

.

Дизайни метрових шпалер різноманітні і створені спеціально з урахуванням розмірів полотна, ширина якого достатня для розміщення навіть дуже великих візерунків. Побачити на власні очі таку красу ви можете в каталозі інтернет-магазину oboi.ua. І не тільки побачити, а й вибрати ті, які найбільш підходять під ваші уподобання, і купити шпалери, не виходячи з дому або не залишаючи робочого місця.

Онлайн замовлення шпалер дозволяє заощадити час, зусилля і кошти. які ви б витратили на поїздки по магазинах у пошуках відповідних настінних покриттів. І не факт, що ці поїздки увінчалися б успіхом, оскільки нерідко в звичайних магазинах вибір і кількість рулонів шпалер обмежені.

Оформивши замовлення в інтернет-магазині, ви гарантовано отримаєте саме той товар, який вибрали. Наші продавці-консультанти нададуть вам всю необхідну інформацію, що стосується вашого замовлення. Чекаємо на вас!




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини