-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Світлі шпалери в зал

16.07.2021

Цікаві дизайнерські рішення настінних покриттів піднімуть ваш рівень комфорту і світосприйняття. Шпалери світлих тонів в поєднанні з трендовими візерунками внесуть гармонію в ваше життєвий простір і зроблять кімнати більш просторими і красивими.

Світлі шпалери здатні візуально збільшити приміщення залу, створити в ньому відчуття наповненості світлом і повітрям. На світлому тлі будь-які меблі і домашній текстиль будуть виглядати органічно і красиво.

Шпалери в світлих відтінках також відмінно підійдуть для оформлення інтер'єру спальні, вітальні, кухні, їдальні та інших приміщень вашого будинку або квартири. Сучасні матеріали і технології виготовлення забезпечують високу практичність світлих шпалер. Як правило, поверхня вінілових шпалер на флізеліновій основі є досить стійкою до забруднень і пилу, а при необхідності такі шпалери можна чистити за допомогою вологої ганчірочки.

Купити високоякісні шпалери виробництва європейських компаній ви можете в інтернет-магазині oboi.ua. Бажаємо вам приємних покупок!




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини