-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Практичні шпалери для кухні

20.07.2021

Вінілові шпалери на флизелиновій основі з колекції Ethnic Origin від німецького бренду AS Creation - прекрасне практичне рішення для оформлення стін кухні. Трендовий дизайн в пастельних тонах спокійний і виразний одночасно. Шпалери стійкі до впливу сонячного світла, штучного освітлення, до забруднень, міцні і зносостійкі .

У колекції Ethnic Origin можна знайти шпалери в скандинавському стилі і шпалери з орнаментами, що нагадують марокканські мотиви. Красиві поєднання кольорів збалансують інтер'єр кухні і наповнять його гармонією і свіжістю. До шпалер з візерунками можна підібрати однотонні компаньйони, які підходять за кольором і фактурою.

Купити практичні шпалери для кухні онлайн за вигідною ціною ви можете в інтернет-магазині oboi.ua. У нашому каталозі ви знайдете великий вибір настінних покриттів різноманітного дизайну і високої якості, що відповідає європейським стандартам. У нас представлені шпалери з нових колекцій, а також шпалери з колекцій прощлом років, які користуються незмінно високим попитом.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини