-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Вінілові шпалери в спальню

23.07.2021

Шпалери з колекції Italian Silk від бренду Sirpi огорнуть стіни спальні розкішшю італійського шовку. Вишукану пишність візерунків і текстур неймовірно красивих шпалер з цієї прекрасної колекції ви знайдете в каталозі інтернет-магазину oboi.ua.

Шпалери Italian Silk від торгової марки Sirpi ідеально підійдуть для оформлення інтер'єру не тільки спальні, але також вітальні, їдальні, кабінету та інших приміщень вашого будинку. Це відмінні шпалери для міської квартири і заміського котеджу, для фешенебельного готелю або стилізованого кафе.

Висока якість шпалер в поєднанні з демократичною ціною зроблять вашу покупку гарантовано вдалою. Шпалери відрізняються практичністю і чудовими експлуатаційними властивостями. Вони не вигоряють навіть під впливом яскравих сонячних променів і тривалого штучного освітлення, яке присутнє, наприклад, в коридорі без вікон. Шпалери є зносостійкими і довговічними.

У нашому інтернет-магазині вас чекають професійні консультанти і менеджери. Бажаємо вам приємних покупок покупок і комфортного ремонту з новими шпалерами з інтернет-магазину oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини