-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Миючі шпалери в передпокій

24.07.2021

Особливістю вінілових шпалер на флізеліновій основі є те, що їх можна мити. Їм не страшні бризки води. І в разі забруднення поверхні досить протерти її вологою ганчірочкою, губкою або м'якою щіткою, змоченою водою, щоб очистити від плям або пилу.

В інтернет-магазині oboi.ua ви можете купити високоякісні шпалери, що миються від популярних світових торгових марок. У цих настінних покриттях висока якість і практичність поєднуються з красивим зовнішнім виглядом. Дизайн шпалер розробляються з урахуванням трендів і популярних тенденцій інтер'єрної моди.

У нашому каталозі представлено широкий вибір колекцій шпалер для спальні, вітальні, кухні, передпокою, холу, зали, дитячої, їдальні, санвузла. Для кожного з цих приміщень шпалери, що миються, стануть справжньою знахідкою, забезпечуючи чистоту і акуратний вигляд стін.

Ціна на шпалери у нас сама адекватна з усіх представлених на ринку настінних покриттів. Ми не пропонуємо дешеві аналоги, наші товари є оригінальною продукцією провідних іноземних виробників.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини