-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Модні шпалери в дитячу

25.07.2021

Шпалери для дитячої - це особливий світ настінних покриттів, потрапляючи в який, відчуваєш себе немов у чарівній добрій казці. Від гарних барвистих шпалер з чудовими малюнками і симпатичними персонажами просто розбігаються очі. Сьогодні ми докладно розповімо як вибрати дитячі шпалери.

Які шпалери зараз в моді? Екологічні, безпечні, красиві з трендовими зображеннями і вибором кольорів. Кожне нове покоління шпалер відрізняється від попереднього. З'являються нові рішення, цікаві теми, популярні герої мультфільмів, книг і кіно. Все це, звичайно ж, знаходить відображення в дизайні шпалер.

Пропонуємо вам приклади трендових шпалер для дитячої кімнати. Приємні колірні рішення і свіжа графічна інтерпретація створюють чудове враження. Такі шпалери прикрасять дитячу кімнату, внесуть в атмосферу свіжість і затишок.

Вашим малюкам буде комфортно рости, відпочивати, грати і розвиватися в кімнаті з такими шпалерами. Шпалери провідних виробників сертифіковані і відповідають всім необхідним вимогам до безпеки настінних покриттів для дітей.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини