-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери в зал комбіновані

26.07.2021

Пропонуємо красиве інтер'єрне рішення - комбіновані шпалери в зал. Оклеивать стіни одним кольором або дизайном нудно, нецікаво, і, скажімо по-правді, не завжди красиво. Спробуйте поєднувати шпалери, які підходять або контрастні за кольором, малюнком, фактурою.

Наприклад, шпалери з великими рослинними візерунками відмінно поєднуються з однотонними шпалерами, причому однотонки можна вибрати як світлі, так і темні, насиченого кольору, що збігається з одним з кольорів візерунка. Те ж саме стосується будь-яких дизайнів - як класичних, так і сучасних.

Комбіновані шпалери дозволяють зонувати приміщення, розставляти смислові акценти в інтер'єрі. Це дуже зручне і практичне рішення, яке не потребує спеціальних будівельних хитрувань. Тим більше, що виробники пропонують вже готові комплекти в своїх колекціях, ретельно підібрані дизайнерами брендів.

Звичайно, шпалери можна використовувати і окремо, проте все ж варто звернути увагу на можливість комбінування шпалер. Це значно розширює можливості оформлення стін і дозволяє створювати красиві, модні, стильні інтер'єри.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини