-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери в зал метрові

04.08.2021

Метрові шпалери в зал - відмінне рішення, особливо, якщо це шпалери з колекції Fashion for Walls 1,06 від компанії Erismann. Німецькі вінілові шпалери на флізеліновій основі нададуть стінам сучасний, трендовий і дуже естетичний вигляд. З такими шпалерами проблем з ремонтом у вас не буде.

Широкі шпалери забезпечують якісне візуально привабливе покриття на стінах, дозволяючи мінімізувати стики полотна. А значить, візерунок шпалер розкриється у всій своїй красі, як і було задумано виробником. Шпалери метрової ширини Fashion for Walls 1,06 від торгової марки Erismann ідеально підходять для просторого залу з відкритими стінами. Дизайн цих настінних покриттів розроблений з урахуванням їх ширини.

У колекції Fashion for Walls 1,06 від компанії Erismann представлені світлі і темні шпалери з красивим нейтральним дизайном, який буде органічно виглядати в інтер'єрі залу. Хвилясті смуги, тривимірні геометричні орнаменти, розроблені дизайнерами компанії, виглядають гідно і привабливо. Шпалери практичні, не вигоряють на світлі, добре витримують умови тривалої експлуатації. Купити метрові шпалери пропонує інтернет-магазин oboi.ua




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини