-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Купити шпалери у вітальню

05.08.2021

Хочете купити шпалери у вітальню і не знаєте, які шпалери в моді? Зверніть увагу на дивовижно красиві текстуровані настінні покриття з колекції Villa Lombardi від німецького бренду Marburg.

Ці шпалери заворожують з першого погляду. Вони розкішні, елегантні і незвичайні. Їх ексклюзивна поверхня з комбінуванням матових і глянсових елементів виглядає премиально і ультрасучасно. Дизайн шпалер виконаний в трендовому стилі і підійде для оформлення вітальні квартири і заміського котеджу.

Досить обклеїти стіни вітальні такими красивими і незвичайними шпалерами, і, вважайте, що місія виконана на 100%. Шпалери цілком самодостатні, вони самі стануть прикрасою інтер'єру, не вимагаючи додаткових елементів декору. При цьому якість шпалер дуже висока та відповідає європейським стандартам і вимогам безпеки. Приваблива колірна гамма колекції дозволяє легко вибрати шпалери,що ідеально поєднуються з м'якими меблями і домашнім текстилем. Купити недорого першокласні шпалери виробництва німецької компанії Marburg пропонує інтернет-магазин oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини