-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Дизайнерські шпалери в дитячу

06.08.2021

Наша планета - наш дім. Французький виробник Caselio пропонує прекрасну колекцію шпалер Our Planet, яка ідеально підійде для оформлення стін дитячої кімнати або кімнати підлітка. Її темою стало захоплення красою навколишнього світу.

Вінілові шпалери на флизелиновій основі із зображеннями тварин і шпалери компаньйони, що доповнюють їх, ідеально підходять під смаки і світосприйняття підростаючого покоління. Дизайнерські шпалери в дитячу кімнату наповнять приміщення естетикою і гармонією. Красиві шпалери з колекції Our Planet стануть справжньою знахідкою для тих, хто хоче створити екологічний і комфортний інтер'єр в кімнаті своєї дитини.

Французькі дизайнерські шпалери з колекції Our Planet від Caselio поєднують трендовість і привабливий зовнішній вигляд, практичність і вигідну ціну. Вони прикрасять стіни і створять комфортну обстановку в дитячій кімнаті. Інтернет-магазин oboi.ua пропонує вашій увазі широкий асортимент шпалер високої якості від відомих виробників Європи і світу за доступними цінами.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини