-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери для кухні каталог

07.08.2021

Пропонуємо вашій увазі чудові шпалери для кухні з колекції Au Bistrot d'Alice виробництва компанії Caselio (Франція). У дизайні цих чудових високоякісних шпалер поєднується французький шик з чарівністю натуральності і близькості до природи.

Це відмінні шпалери для інтер'єрів в рустикальном, скандинавському стилі, стилі кантрі або прованс. Зображення квітів, запашних трав і листя органічно виглядають на стінах кухні, тому дизайн шпалер сприймається дуже природно. Шпалери на кухню створюють відчуття свіжості і особливого домашнього затишку.

Крім того настінні покриття з колекції Au Bistrot d'Alice від бренду Caselio дуже практичні, такі вінілові шпалери на флізеліновій основі прослужать довго без проблем, не втративши свого зовнішнього вигляду і яскравості фарб. Вони не жовтіють і не вигоряють на сонці, тому ідеально підходять для кухні з вікнами на сонячну сторону. Швидко, легко і вигідно купити шпалери для кухні Au Bistrot d'Alice з Франції онлайн пропонує каталог інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини