-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери цегла в інтер'єрі

20.08.2021

Естетика натуральності без прикрас актуальна як ніколи. Трендові шпалери під цеглу з колекції Factory IV від німецької фабрики настінних покриттів Rasch створять атмосферу природного простору, в якому відчуваєш себе комфортно і легко.

Шпалери Factory від Rasch ідеально підходять для студій і коворкінг-просторів в стилі лофт. Шпалери під цеглу будуть добре виглядати в коридорі, передпокої, на кухні. Навіть у вітальні або спальні цегляна стіна може стати елементом модного декору стін. Шпалери під цеглу - прекрасний варіант як для дому, так і для офісу, тим більше, що дизайн цих настінних покриттів відрізняється величезним розмаїттям.

Кладка під старовину, кам'яні брили або ідеально підігнані цеглини - вибирайте, які шпалери вам підходять під концепцію інтер'єру. Колірна гамма шпалер також різноманітна. Ви можете вибрати світлі шпалери, теракотові і темні шпалери під цеглу. І все це зробити, не відриваючись від комп'ютера або смартфона. Інтернет-магазин oboi.ua надає широкі можливості онлайн замовлення шпалер для вашого інтер'єру.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини