-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Варіанти поклейки шпалер в спальні

25.08.2021

Сьогодні ми хочемо вам розповісти, які бувають варіанти поклейки шпалер в квартирі або в офісі. Нічого складного в цьому немає, просто бажано заздалегідь продумати концепцію інтер'єру, тоді сам ремонт буде проходити швидше і більш злагоджено.

Варіант перший - оздоблюємо всі стіни шпалерами з малюнком. Це найпоширеніший і простий спосіб оформлення інтер'єру. Підходить для всіх кімнат, головне купити шпалери, які подобаються вам за стилем і концепцією дизайну. Якщо ви не вирішили, який орнамент шпалер вам потрібний, або ви прихильник стриманих інтер'єрних рішень, для вас варіант номер два - обклеїти стіни однотонними шпалерами. Це безпрограшний варіант для приміщень будь-якого типу - житлових, нежитлових, робочих.

І третій варіант, найтрендовіший - комбінувати шпалери різного дизайну. кольору, фактури. Це досить відповідально, але не так вже й складно, оскільки виробники шпалер спеціально включають в свої колекції шпалери-компаньйони, що поєднуються між собою. Купити шпалери красиві і якісні запрошує інтернет-магазин oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини