-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери в дитячу дівчинці

04.09.2021

Яскраві красиві шпалери з чудовими малюнками - саме те, що треба для кімнати дівчинки. Подивіться на ці неймовірно прекрасні шпалери. На них зображені симпатичні тваринки, дерева, квіти і фрукти.

Такі шпалери створять в дитячій кімнаті атмосферу захоплюючої радості, фантазії і гармонії. Приємна колірна гамма, симпатичні персонажі - про такі шпалери можна тільки мріяти!

Якість шпалер у дитячу просто бездоганна. І це гарантується виробниками шпалер - компаніями з всесвітньо відомими іменами. Шпалери абсолютно безпечні для дітей, екологічні, мають відмінні експлуатаційні характеристики. Вони світлостійкі і не втратять своєї краси протягом довгого часу експлуатації.

Флізелінові шпалери дозволять акуратно і красиво оформити стіни дитячої кімнати. Це чудове рішення для створення прекрасного маленького світу, в якому вашій дочці буде спокійно і комфортно перебувати. Красиві шпалери в дитячу сприяють формуванню естетичного смаку у дітей і дорослих. Оточіть дитину красою, оформивши стіни стильними та практичними шпалерами з інтернет-магазину oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини