-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Комбіновані шпалери для кухні

07.09.2021

Вінілові шпалери на флізелиновій основі з колекції Escapad від знаменитого французького виробника Ugepa представляють широкі можливості для комбінування, тим самим безмежно розширюючи можливості дизайну інтер'єру.

Поєднуючи шпалери з малюнком і однотонні шпалери, можна створювати унікальні інтер'єрних рішення, які будуть мати гарний вигляд і в вітальні, і в кухні, і в спальні - тобто в будь-якому приміщенні вашої квартири або будинку. Шпалери можна поєднувати, відштовхуючись від їх дизайну, кольору, фактури поверхні.

Щоб точно вгадати, які шпалери разом дадуть саме той ефект, який потрібен, скористайтеся сервісом підбору шпалер-компаньйонів на сайті oboi.ua. Це дуже зручний інструмент, який допоможе вам безпомилково вибрати шпалери-компаньйони для оформлення стін вашої кімнати. Вибрати й купити високоякісні шпалери з можливістю комбінування, пропонує український інтернет-магазин oboi.ua. Швидке оформлення замовлень, доставка по всій Україні, чудовий сервыс та найвигідніша ціна на шпалери.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини