-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Купити шпалери в спальню з трояндами

09.09.2021

Це просто мрія! Наповніть свою спальню неймовірною атмосферою романтики і ніжності з прекрасними шпалерами з колекції Escapad від компанії Ugepa. Ці шпалери з прекрасними трояндами викликають приголомшливе почуття неймовірного захоплення і щастя!

При погляді на них перехоплює подих і в душі починають пурхати невагомі метелики! Шпалери з таким красивим і реалістичним квітковим принтом створені для оформлення стін спальні. Безумовно здається, що кращого варіанту настінних покриттів для найбільш приватної кімнати придумати просто нереально. Ви можете обклеїти шпалерами з трояндами всі стіни або поєднувати їх з нейтральними компаньйонами, створюючи унікальні інтер'єрні рішення. У кожному разі ваша спальня буде найпрекраснішою кімнатою в світі.

А ще ці вінілові шпалери на флізеліновій основі дуже практичні і якісні. Вони відрізняються стійкістю до світла, зносостійкістю, довговічністю. І, звичайно ж, вони безпечні, французький виробник пропонує виключно сертифікований продукцію. Купити шпалери для спальні онлайн ви можете в інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини