-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери з пальмовим листям

11.09.2021

Шпалери з великими екзотичними листям оточать вас екологічної естетикою розкішних джунглів. В такому інтер'єрі вам, вашим домочадцям і гостям буде комфортно і приємно знаходитися. Красиві шпалери з листям пропонує колекція французького виробника Ugepa, яка називається Escapad.

Ці шпалери відрізняють бездоганний трендовий дизайн, що поєднує графіку і акварельний стиль, а також приємна колірна гамма в ніжних і модних відтінках зеленого кольору. Такі шпалери ідеально підійдуть до вітальні, спальні, кухні, передпокою. Вони будуть красиво виглядати на стінах міської квартири, заміського котеджу і дачного будинку.

Купити шпалери з пальмовим листям, модні і красиві, ви можете в нашому інтернет-магазині oboi.ua за найвигіднішии цінами. На ваш вибір пропонуються кілька варіантів колірних рішень. А фотографії інтер'єрних рішень допоможуть визначитися з тим, як ці шпалери будуть виглядати на стінах в реальному житті і, можливо, послужать джерелом натхнення для створення власних креативних просторів. Нагадуємо, що в нашому інтернет-магазині представлені шпалери від провідних європейських і світових виробників за найвигіднішими для вас цінами.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини