-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери з квітами

14.09.2021

Подобаються шпалери з квітковим орнаментом? Пропонуємо вашій увазі трендові і красиві шпалери з унікальним квітковим дизайном і фактурою. Ви отримаєте естетичне задоволення, дивлячись на настільки вишуканий візерунок, в якому крім розкішних квітів і витонченого листя на гнучких стеблах, ви побачите шляхетних павичів з пишними хвостами.

Шпалери з квітами з колекції BN Tailor представлені в декількох варіантах колірних рішень, надають можливість оформлення унікальних інтер'єрів на ваш смак. Такі прекрасні шпалери ідеально підходять для спальні, вітальні, залу, передпокою, їдальні, холу. Кімната, прикрашена шпалерами з колекції BN Tailor, набуває власного неповторного стилю і індивідуальності.

Шпалери BN Tailor відрізняються високою якістю, довговічністю і зносостійкістю. Вони збережуть свій ідеальний зовнішній вигляд протягом всього терміну експлуатації. І ціна на шпалери BN Tailor в інтернет-магазині oboi.ua дуже вигідна. Не пропустіть шанс зробити прекрасний ремонт з шпалерами високої якості.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини