-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери листя купити

17.09.2021

Красиві шпалери з листям, птахами і квітами стануть прикрасою вашого інтер'єру. Шпалерами з таким чудовим дизайном можна милуватися, не перестаючи захоплюватися гармонійним поєднанням відтінків і бездоганною естетикою малюнка. Тому шпалери з листям користуються такою популярністю в цьому сезоні і не тільки.

Гармонія природи - вічна тема, яка позитивно сприймається всіма органами почуттів. Тому дизайнери знаходять все нові рішення для втілення цієї концепції в сучасних настінних покриттях. Шпалери з листям представлені в багатьох колекціях провідних світових виробників. І в кожному з цих випадків художнє рішення відрізняється тонким смаком і естетичністю.

Шпалери з листям ідеально підходять для оформлення інтер'єру вітальні, спальні, кухні. До шпалер з малюнком можна підібрати однотонні шпалери компаньйони, таке поєднання дозволить створювати різні інтер'єрні рішення, що ідеально підходять під ваше приміщення. Купити високоякісні шпалери від провідних світових виробників пропонує вам інтернет-магазин oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини