-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Метрові шпалери купити

20.09.2021

Прикрасити стіни модними великими малюнками і при цьому зберегти природну гармонію зображення допоможуть метрові шпалери, купити онлайн які ви можете в інтернет-магазині oboi.ua. Шпалери метрової ширини надають стінам акуратний і привабливий вигляд за рахунок зменшення кількості стикувальних швів. Таким чином малюнок шпалер не спотворюється, тому широкі шпалери ідеальні для дизайну з великими зображеннями.

Красиві і практичні вінілові шпалери на флизелиновій основі метрової ширини представлені в колекції Lymphae від італійського виробника Limonta. У цій прекрасній колекції ви можете вибрати шпалери з малюнком, що зображує екзотичні листя, і доповнити їх шпалерами компаньйонами з більш нейтральним малюнком.

Приємна колірна гамма в зелених тонах створює відчуття гармонії і екологічності. Купити метрові шпалери відмінної якості з гарним трендовим малюнком ви можете в інтернет-магазині oboi.ua. В нашим каталозі представлений великий вибір імпортних шпалер за найвигіднішими для вас цінами. Ласкаво просимо за приємними покупками до ідеального ремонту.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини