-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери в спальню комбіновані

21.09.2021

Комбіновані шпалери в спальню - актуальний і дуже красивий тренд, який дозволяє перетворити звичайну кімнату в креативне простір, наповнений гармонією і затишком. Однак поєднувати шпалери слід зі смаком і розумінням естетики поєднання дизайнів та фактур. Як комбінувати шпалери, щоб отримати модний і красивий інтер'єр?

Насправді, нічого складного в цьому немає, оскільки про це подбали виробники настінних покриттів, пропонуючи в своїх колекціях шпалери, що поєднуються між собою. Прекрасний приклад цьому ви можете знайти в колекції бельгійського бренду GranDeco, яка називається Phoenix. У ній представлені оригінальні вінілові шпалери на флізеліновій основі, які за дизайном і фактурою відмінно підходять один до одного.

Не обов'язково до шпалер з малюнком підбирати однотонні компаньйони. Цікавим варіантом стане комбінування шпалер схожої тематики і колірної гами. Червоні гобеленові шпалери відмінно гармоніюють, так само, як і зелені шпалери чудово доповнюють один одного. Купити шпалери високої якості пропонує інтернет-магазин oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини