-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Купити шпалери лофт

22.09.2021

Вінілові шпалери на флизелиновій основі з колекції Loft 106 німецького виробника настенніх покриттів, компанії Marburg - наочний приклад того, наскільки мінімалістична естетика може викликати комфортні відчуття. Їх фактура і приємна колірна гамма, що включає кілька варіантів трендових відтінків сірого і блакитного кольорів, наповнюють приміщення настроєм і стилем.

Це ідеальні шпалери для оформлення студії, вітальні, спальні, їдальні, передпокою, кухні, кабінету. Шпалери в стилі лофт з колекції Loft 106 від Marburg також ідеально підходять для офісних інтер'єрів. Це зносостійкі і світлостійкі шпалери, які збережуть свій чудовий зовнішній вигляд протягом довгого часу. Якість настінних покриттів з каталогу Loft 106 гарантується виробником, знаменитою компанією Marburg.

В інтернет-магазині oboi.ua представлений широкий асортимент красивих, модних і якісних шпалер від провідних світових брендів за найвигіднішими цінами. Ми будемо раді, якщо ви виберете шпалери, які повністю задовольнять ваші потреби в практичних і естетичних настінних покриттях.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини