-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери з метеликами

23.09.2021

Легкі різнокольорові метелики прикрасять стіни вашого будинку, якщо ви виберете чудові модні німецькі шпалери з колекції Attractive від компанії AS Creation. Це ідеальні шпалери для оформлення інтер'єру спальні, кухні, їдальні, дитячої кімнати. Такий дизайн створює гарний піднесений настрій і наповнює простір естетикою радості і мрії.

Шпалери з метеликами представлені в декількох колірних рішеннях - відтінках рожевого, блакитного, червоного кольору. А доповнити шпалери, на яких зображені метелики можна відповідними за кольором шпалерами під цеглу, які також ви знайдете в цій колекції. Таке дизайнерське рішення виглядає дуже природно і гармонійно.

Вінілові шпалери на флизелиновій основі з колекції Attractive від AS Creation відрізняються високою якістю, як і всі настінні покриття цього всесвітньо відомого виробника. Вони збережуть свіжість і яскравість фарб навіть під тривалим впливом світла ламп або сонячних променів. Купити онлайн шпалери з метеликами з колекції Attractive від AS Creation ви можете в інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини