-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери з хмарами

29.09.2021

Прекрасні англійські шпалери з хмарами з колекції Just 4 Kids II від компанії Galerie стануть надихаючим елементом інтер'єру дитячої кімнати. Вони візуально розширять простір, створять неповторну атмосферу фантазії, свободи і екологічності.

Шпалери з хмарами органічно виглядають на стелі, а стіни можуть прикрасити красиві шпалери для дітей з тієї ж колекції. Їх відрізняє приємна колірна гамма, трендові і добрі малюнки, які створюють настрій радості і комфорту. Пропонуємо ознайомиться з асортиментом шпалер з колекції Just 4 Kids II від бренду Galerie (Англія). Вас приємно здивує різноманітність і краса дизайну цих чудових і сучасних шпалер для дітей, а так само їх чудову якість і практичність.

Бамбукові шпалери Just 4 Kids II від Galerie не вигоряють на сонці і під світлом ламп, не втрачають своєї свіжості згодом, відрізняються високою зносостійкістю і довговічністю. Вони полнстью безпечні для дітей, їх якість гарантуємо Копманія виробником. купити шпалери Just 4 Kids II від бренду Galerie ви можете в інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини