-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Модні шпалери осінь 2021

02.10.2021

Красиві шпалери з колекції Lutece Jardin D Eden стали трендом осіннього сезону 2021. Вінілові шпалери на флизелиновій основі французького виробництва прикрасять стіни вашого будинку і додадуть їм модний і стильний вигляд.

Гарна колірна гамма теракотових, жовтих, гірчичних відтінків приємна для очей і естетично бездоганна. А ретельно продумані дизайни шпалер захоплюють своєю гармонійною красою. Ви можете вибрати шпалери на будь-який смак. У колекції представлені шпалери з тематичними стилізованими малюнками, шпалери з геометричними візерунками.

Для будь-якої кімнати будинку ви можете вибрати шпалери, які ідеально будуть виглядати на стінах і відповідати концепції інтер'єру. У колекції є шпалери для спальні, вітальні, кухні, холу. Французькі шпалери відрізняються високою якістю і довговічністю. Такі шпалери не тільки красиві, а й дуже практичні. Їх перевагою є збалансоване поєднання якості і ціни. Купити шпалери осінь 2031 можна в інтернет-магазині oboi.ua. Шпалери з колекції Lutece Jardin D Eden стануть відмінним варіантом для ремонту вашої квартири або будинку.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини