-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Практичні шпалери для кухні

05.10.2021

Шпалери для кухні повинні бути не тільки красивими, але і практичними. Саме такі шпалери ви можете купити в нашому інтернет-магазині oboi.ua. У нас представлені шпалери для кухні від провідних світових виробників настінних покриттів, які гарантують якість своєї продукції і підтверджують це сертифікатами європейського і всесвітньо визнаного зразка.

Кухня - це приміщення з підвищеним функціональним навантаженням і відвідуваністю. Шпалери на стінах кухні піддаються впливу високої вологості, на них можуть потрапляти бризки води, жиру і страв, що випікаються. Особливо практичними повинні бути шпалери в кухні, якщо в сім'ї є маленькі діти. Тому першочергового значення набувають такі експлуатаційні характеристики як вологостійкість, зносостійкість, міцність, світлостійкість.

У каталозі інтернет-магазину oboi.ua представлені високоякісні шпалери, що миються, міцні, стійкі до впливу природного світла і штучного освітлення. Сучасні шпалери для кухні дуже практичні і при цьому мають трендовий і красивий дизайн.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини