-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

ТОП 4 модних дизайнів шпалер

08.10.2021

Представляємо вам хіт-парад трендових шпалер з наймоднішими дизайнами цієї осені. У четвірку популярних настінних покриттів входять чудові шпалери з кращих колекцій європейського виробництва.

Ви тільки подивіться на ці дизайни. Marburg Shades, Marburg Vintage, Marburg Atelier і Marburg Botanica представляють актуальні тенденції світового ринку настінних покриттів. Їх особливістю є гармонійна кольорова гамма в поєднанні з сучасною інтерпретацією рослинних, геометричних, фактурних і абстрактних дизайнів. Це дуже модний і свіжий погляд на те, яким має бути оформлення інтер'єру. Такі шпалери прикрасять стіни спальні, вітальні, кухні, їдальні, коридору, холу, залу, будь-якого приміщення вашого будинку або офісу.

При цьому шпалери відрізняються чудовою якістю, вони дуже практичні, не реагують на високу ступінь освітлення і зберігають гарний зовнішній вигляд протягом багатьох років. Такі шпалери просто знахідка для всіх, хто цінує якість і комфорт. Купити модні шпалери ви можете в інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини