-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Метрові шпалери для спальної, новинки осені 2021

09.10.2021

Красиві шпалери в спальню перетворять ваш відпочинок в справжню насолоду. Вибираючи шпалери для спальні зверніть увагу на їх ширину. Поряд зі стандартним шпалерами виробники пропонують більш широкі, так звані метрові шпалери, і це дуже зручний варіант для оформлення просторих приміщень з рівними стінами без виступів і додаткових кутів.

Метрові шпалери дозволяють швидко і якісно оформити стіни, уникнувши сильного спотворення візерунка при стикуванні полотен. Шпалери метрової ширини мінімізують кількість стиків і виглядають на стінах дуже естетично. Широкі шпалери з великими малюнками виглядають дуже привабливо, вони ідеальні для оздоблення стін спальні, надаючи приміщенню гармонійний і акуратний вигляд.

До шпалер з малюнком ви можете підібрати відповідні компаньйони. Зробити це легко допоможе вам наш сервіс, для вибору компаньйонів досить одного кліка. Запрошуємо вас в український інтернет-магазин шпалер oboi.ua за приємними покупками для вашого ідеального ремонту. У нас найвигідніші ціни і великий асортимент.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини