-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери в колоніальному стилі

10.10.2021

Шпалери з колекції Casadeco Five O Clock виконані в колоніальній стилістиці. Екзотичні мотиви, характерні для дизайну цих шпалер у поєднанні з інтерпретацією вінтажної текстури поверхні створять в приміщенні неповторну атмосферу і антураж.

Рослинний візерунок на цих шпалерах представлений в декількох колірних варіаціях. Приємні і виразні відтінки темно-сірого або гірчичного кольору сприяють стилістичній наповненості інтер'єру. Такі шпалери будуть добре виглядати в вітальні, залі або кабінеті. Ви також можете використовувати їх для оформлення стін спальні або коридору з відповідно до обраної концепції дизайну.

Шпалери європейського виробництва відрізняються відмінною якістю і практичністю, вони не вигоряють на сонці і під світлом ламп, і не втрачають згодом своєї привабливості. Купити красиві шпалери ви можете онлайн в інтернет-магазині oboi.ua. Гарантуємо відмінний сервіс. Бажаємо вам приємних покупок для вашого ідеального ремонту. Якщо у вас виникнуть питання, з радістю відповімо на них.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини