-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Які вибрати шпалери в дитячу для дівчинки

12.10.2021

Вибираючи шпалери для дітей, зверніть увагу на кілька аспектів. До них відноситься візуальна привабливість, якість і безпека настінних покриттів. Дизайни сучасних шпалер відрізняються величезною різноманітністю.

Ви можете знайти шпалери для хлопчиків і дівчаток із зображенням героїв мультфільмів і казкових персонажів, симпатичних тварин, квітів, дерев, хмар, машинок. Красиві і добрі малюнки дитячих шпалер створять гарний настрій і прикрасять кімнату вашої дитини.

Особливу увагу слід приділити якості настінних покриттів. Вибираючи шпалери в дитячу кімнату, уважно ознайомтеся з їх характеристиками, прочитайте з якого матеріалу вони зроблені. Наприклад, паперові шпалери екологічні і повітропроникні, а вінілові і бамбукові шпалери надзвичайно практичні. Щоб бути впевненим в абсолютній безпеці настінних покриттів, вибирайте шпалери від відомих торгових марок. Провідні виробники гарантують якість своєї продукції та підтверджують це відповідними сертифікатами. Кращий вибір шпалер для дітей ви знайдете в інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини