-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Метрові шпалери для вітальні, новинки осені 2021

17.10.2021

Представляємо новинки осені 2021 - метрові шпалери з колекції від відомого європейського бренду Erismann, яка називається Spotlight 1,06. Це ідеальні шпалери для вітальні, в яких поєднується модний дизайн, висока якість і вигідна вартість.

Шпалери Erismann Spotlight 1,06 виконані в приємній трендовiй кольоровій гамі. Ви знайдете в цій колекції також великі рослинні дизайни. Звертаємо вашу увагу на те, що це шпалери метрової ширини, тобто вони в два рази ширше звичайних настінних покриттів. Така властивість дозволяє покрити стіни, акуратно поєднуючи візерунки на полотнах, при цьому кількість стиків буде мінімальною. А це означає, що стіни виглядатимуть дуже естетично, а ваших зусиль для цього буде потрібно значно менше, ніж при роботі з шпалерами звичайної ширини.

Купити шпалери для вітальні ви можете в нашому інтернет-магазині oboi.ua за найвигіднішими цінами, швидко і легко. У нас дуже великий асортимент шпалер від провідних європейських виробників. Ми ретельно підбираємо колекції, щоб забезпечити вам різноманітність дизайнів і фактур.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини