-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Вінілові шпалери в спальню

19.10.2021

Італійські вінілові шпалери на флізеліновій основі з колекції Metropole виробництва компанії Limonta стануть відмінним вибором для ремонту вашої спальні. Їх трендові і красиві дизайни і колірна гамма наповнять приміщення комфортом і естетикою. Такі шпалери на стінах будуть виглядати дуже акуратно і привабливо.

Вінілові шпалери відрізняються хорошими експлуатаційними властивостями. Вони міцні, зносостійкі, володіють достатньою вологостійкістю, забруднення з них при необхідності можна видалити ганчіркою, змоченою у воді або щіткою. Такі шпалери довговічні і зберігають свій зовнішній вигляд протягом всього терміну експлуатації.

Шпалери не втратять свіжості барв, перебуваючи під прямими сонячними променями або під тривалим впливом штучного освітлення. Поклейка таких шпалер не стане трудомістким процесом, ви цілком можете впоратися з цим самостійно без сторонньої допомоги. Провідні виробники шпалер гарантують якість і безпеку своєї продукції і підтверджують це відповідними сертифікатами європейського зразка.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини