-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Ніжні шпалери для спальні

25.10.2021

Гармонія і ніжність - природна тема для оформлення інтер'єру спальні. У цій кімнаті особливо важливо відчувати себе спокійно і розслаблено, повністю занурюючись в атмосферу релаксу і насолоди. Саме таку обстановку ви можете створити завдяки гарним дизайнерським шпалерам з чудової колекції Villa Lombardi, представленої німецьким виробником Marburg.

Вінілові шпалери на флизелиновій основі з колекції Villa Lombardi від Marburg порадують вас нейтральними, і в той же час бездоганно стильними та естетично бездоганними художніми рішеннями. Приємна. ніжна кольорова гама в сірому, перловому і інших пастельних відтінках поєднується з красивими візерунками з листя і абстракцій. В колекції також представлені однотонні шпалери, які можна поєднувати з шпалерами з малюнком або використовувати як самостійне рішення для оформлення інтер'єру спальні.

Шпалери з колекції Villa Lombardi від Marburg відрізняються високою якістю і будуть радувати вас своїм прекрасним зовнішнім виглядом довгі роки. Вони не втратять ніжності кольорів і не вигорять навіть, якщо вікна спальні виходять на сонячну сторону.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини